Päivän pamaus

*pAm*

Koirat syövät ihmisen paskaa

Huh sattuipa päivänä muutamana! Tämä nyt ei ole (toivottavasti) kovinkaan yhteiskunnallisesti merkittävä kirjoitus laajemmasta aiheesta niinkuin yleensä. Oli kuitenkin niin outo tapahtuma, että kiinnostanee ainakin koiranomistajia 😉 Heräsin eilen aamulla ja pesuhuoneeseen käppäillessäni tunsin, että peräsuoli on juuri antamassa lähtökäskyä aika kovalla paineella isomman kokoiselle pierulle. Siinä ei ehtinyt edes vessaan asti, vaan otin käsilläni kiinni persposkista (ettei pärise niin paljon, vaimo nukkui vielä) ja annoin palaa. Ja tulos oli ennakoitu, todella pitkä kovapaineinen pieru.

Kesken pieremiseni tunsin nopean hetken jotain outoa aanuksessani ja vaistomaisesti pelkäsin pahinta. Oliko se Shart?! (Fart with Shit). Katsoin taakseni, ja sain todeta että perseestäni oli lentänyt kovalla voimalla pieni kynnen kokoinen pyöreä paskaprojektiili noin kolmen metrin päähän. Samalla sekunnilla sain seurata edelleen kämmenet persposkilla ja typertynyt ilme naamalla, kun koira hyökkäsi kopastaan kohti ammusta ja söi sen enempiä miettimättä suuhunsa. No kiss for you today buddy!

Olin hieman shokissa kaikesta, mutta samalla alkoi naurattaa armottomasti. Menin hoitelemaan aamutoimeni ja puntaroin mitä juuri oli tapahtunut. Eipähän tarvinnut ainakaan siivota omaa paskaansa lattialta. Muistin myös, että joku kertoi koiriensa löytäneen metsästä ihmisen paskaa enemmänkin, ja ne olivat pitäneet oikein piknikin siellä herkun parissa.

Semmoista ja seuraavaan. Muistakaa pusutella koirianne…

Mainokset

24.08.2012 - Posted by | Uncategorized

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: