Päivän pamaus

*pAm*

Poliisi pam… eiku sakottaa

Meinaa kuulemma polliisi alkaa sakottamaan pienemmistä ylinopeuksista kuin tähän asti. Syksyllä tulee linjan muutos. Jaaha. Saas nähdä. Itse ajan noin 30-40 tuhat kilometriä vuodessa, ja ainoat sakot on tulleet kameratolpilta noin 5 vuoden aikana. Kaupungissa ajan aika tarkkaan rajoitusten mukaan, mutta valtateillä ja etenkin moottoritiellä noin 20 km/h yli rajoituksen, jos olosuhteet ovat hyvät.

Ajoin yhden vuoden joka arkipäivä motaria näin, eikä kertaakaan tullut sakkoja. Kerran poliisi väläytti valoja, että älä mene kovempaa tai pysäytämme. 20 km/h yli oli siis sallittu. Mahtaako linja muuttua motarilla, saapa nähdä. Siellä kun ylinopeudet ovat kaikkein järjestelmällisimpiä. Jos ajat 120km/h, menee autoa ohi jatkuvalla syötöllä, poliisit mukaanlukien.

Toinen juttu on sitten se, miten sakotus saadaan oikeasti tiukemmalle tolalle, jos poliisien märäää ei muuteta. Esimerkiksi moottoritiellä joutuisivat pysäyttämään lähes koko liikennevirran, jos 3 km/h ylitys on raja mistä tehdään huomautus. Hiukkasen vaikeaa käytännössä laittaa koko moottoritien liikenne seis. No, onneksi se ei ole minun ongelmani. Aika näyttää vaikuttaako tuo uusi linjaus mihinkään.

Mainokset

28.07.2009 - Posted by | Liikenne, Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: