Päivän pamaus

*pAm*

Uudet toosat

…nimittäin vintoosat. Eli windowsit. Tässä olisi tarvetta korjata / hankkia uusi tietokone, kun vanhasta korkkasi (taas) kiintolevy. Olen kallistumassa läppärin suunnalle, mutta näin kesähelteillä ei ole rakkineen ostolla suurempaa kiirusta.

Toinen syy kiiruksen vähäisyyteen on, että XP:tä ei jaksaisi enää asentaa, jos uusi Windows 7 tulee syksyllä saataville. Ja Vistaa nyt en ole koskaan edes harkinnut, sehän oli XP:hen verrattuna lähinnä vain raskaampi! Täysi floppi. Mutta niinhän se on yleensä mennyt, että Windowseista joka toinen floppaa ja joka toista käytetään. Muistellaan nyt vaikka 95 / 98 ja 2000 / XP.

Jonkin verran olisi mielenkiintoa siirtyä kokonaan windowsista pois. Esimerkiksi Ubuntuun. Kun koneella ei tule enää nykyään pelattua (sen hoidan Ps3 puolella) niin yhtä hyvin voisi käyttää Open Source puolen käyttöjärjestelmää. Ainoa ongelma on, että ne perkeleet eivät VIELÄKÄÄN tunnu asentuvan laakista, vaan extra virittelyä alkavat jossain vaiheessa pyytämään. Minulla on kyllä kokemusta ja kykyä virittelyyn, mutta ei näillä vuosilla enää intoa. Sitä tuli tehtyä ihan riittävästi koko 90-luku. Joten niin kauan kun Ubuntu tai muu Linux ei asennu laakista vaan tyssää tai heittää minut shelliin, loppuu projekti siihen paikkaan. Ja laitan sen perkeleen windowsin edelleen…

Mainokset

30.06.2009 - Posted by | Tekniikka, Tuotteet ja kuluttaja

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: