Päivän pamaus

*pAm*

R.I.P Popin kuningas

Se oli sitten Jaksoonin Michael mennyt ottamaan ja kuolemaan viime yönä. Itseäni asia ei muserra, mutta voin kuvitella, että monen se musertaa. Ja ainakin tekee äijän kultakauden musiikista entistä legendaarisempaa. Michael Jackson tulee myymään paljon levyjä vielä vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen. Se on toki melkoinen osoitus tavaran laadusta.

Taiteilijalle itselleenhän menestys tuntui olevan kirous. Psyyke ei kestänyt kovaa showbisnestä ja hännystelijöitä ja valheellisia ihmisiä varmasti pyöri ’riittävästi’ ympärillä. Tämähän on klassinen menestyvän taiteilijan kirous. Mutta Michael Jacksonilla varmaan ilmeni vielä kertaluokkaa suurempana.

No, ei muuta kuin keveät mullat äijälle, nuorenahan hän kuoli. Varmaankin kroppa ja tarkemmin sydän väsyivät vuosikymmenten rankkaan lääkkeiden käyttöön. Sitä vaan ihmettelen, miten vaikkapa Rolling Stonesin ukot rundaavat edelleen maailmaa, vaikka he ovat kanssa imailleet kaikkia mömmöjä mitä maailma päällään kantaa! Vuosikymmenet ja viinaa kyytipojaksi.

Mutta mutta, ei muuta kuin nauttimaan helleviikonlopusta, ja taustalle vaikka Michael Jacksonin kultakauden tuotantoa 🙂

Mainokset

26.06.2009 - Posted by | Kulttuuri, Yleistä läpiskää

1 kommentti »

  1. Michael Jackson oli tosiaan popin kuningas, etenkin minulle. Etenkin nuo vanhat kappaleet kaikki on koneella tallennettuna ja välillä popittelen niitä. Myös siskoni oli aikoinaan vähän isompi Michael Jacksonin fani, kun hänellä oli Michael Jacksonin kalenteri, pari VHSää (Esim. History) ja sitten vuonna 1997 Suomessa olleen keikan MTV3sta nauhoitettu video. Odotin kyllä Michael Jacksonin uusinta albumia hirveästi, mutta… Äh.

    kommentti Kirjoittanut marasan | 26.06.2009 | Vastaus


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: