Päivän pamaus

*pAm*

Lasinsirut!Missä olette? (Ja sorsat)

Muistaako kukaan aikaisemmin keväällä kun lasinsiruja alkoi löytyä lähes jokaisesta nakkipaketista? Eipä taida muistaa. Ihmisen muisti on lyhyt. Ja kaiken järjen mukaan niitä löytyy koko ajan edelleen, koska kovasti vakuutettiin, että sabotaasista ei ollut kyse.

Kukapa sitä tietää? Maailmassa tapahtuu koko ajan paljon asioita, jotka edelleen jäävät ilman selitystä. Ja sekös nykyihmistä harmittaa! Tosin taipumus unohtaa nämä selittämättä jääneet asiat toki helpottavat elämää.

Itse en ole koskaan löytänyt elintarvikkeista mitään niihin kuulumatonta. Tosin joskus itse elintarvike on ollut elintarvikkeeksi kelpaamatonta, mutta se on toinen juttu. Enpä ole paljon mitään muutakaan omituista kokenut, joten toivossa on hyvä elää!

Tosin eilen oli kumma juttu. Kaivoin varastosta ruohonleikkuria, kun takaani kuului oikein selvällä äänellä klassinen vesilinnun ’KVAAK’. Luulin että naapuruston lapsilla on jokin moista ääntä lähettävä vehje. Mutta ei. Kääntyessäni takanani oli vaativan näköinen pulska sorsa! En ole ennen pihapiirissä sorsia nähnyt, joten hämmästykseni olin jonkinmoinen. Tosin iso järvi on vain noin 200 metrin päästä, joten sorsa oli vissiin päättänyt lähteä ekskursiolle. Siitä se lähti käppäilemään eteenpäin. Hienoa 😉

Mainokset

24.06.2009 - Posted by | Ruoka, Tuotteet ja kuluttaja, Yleistä läpiskää, Ympäristö

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: