Päivän pamaus

*pAm*

Pelaa rahapelejä – idiota!

Pokeri, Hedelmäpeli,Keno… Näitähän piisaa, vanhoja kunnon rahapeliautomaatteja. Näihin rahojensa tunkeminen on tasolla -ei paljon tyhmempää voi olla-. Pelkästään siksi, että RAY:n monopolin palautusprosentti on helvetin huono. Siis se prosentti, minkä automaatti antaa peljaana rahoista takaisin pidemmällä aikavälillä. Edes äkkirikastuminen ei ole mahdollista, koska jackpotteja ei tunneta. Idioottimaista hommaa on näihin tunkea rahojansa.

Pelaan näitä muuten satuunaisesti itsekin. Maksimi on suunnilleen euro kerralla, joka ei taloudessani tunnu suuntaan tahi toiseen. Itselläni syynä on lähinnä kokeilla voittaako jonkun 20 tai 40 senttiä – useimmiten ei. Koska näissä ei onnella ja satunnaisuudella ole mitään tekemistä, kone vahtii hyvin tarkkaan milloin voiton voi palautusprosentin puitteissa antaa. Silloin jotain voittaa, mutta siitä eteenpäin taas häviää.

Ainoa peli, jossa tietää ettei ole 100% koneen armoilla kun se rohmuaa rahasi on perinteinen pajatso. Jossain näitä vielä näkee. Tosin tässäkin vehkeessä kone muuttaa voittoporttien kokoa sen mukaan paljonko rahaa on jaettu. Mutta on edes jokin teoreettinen mahdollisuus vaikuttaa itse tulokseen. Lisäksi pajatson pelaaminen (siis noin eurolla varsin satunnaisesti) on varsin mukavaa 🙂 Semmoinen olisi hauska hankkia kotiin, jolloin pelimerkkejä saisi koneesta aina lisää omasta takaa. Mahtavat olla vaan kalliita. Ja tuskinpa valvonta- ja holhoussuomessa sellaista olisi kotiinsa mahdollista edes ostaa 😦

Mainokset

22.06.2009 - Posted by | Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: