Päivän pamaus

*pAm*

Jussi de la pussi!

Noniin käsillä on taas yksi ”virallinen” juhlapäivä, edellinen oli vappu. Tai no, vakavamielinen JUHLA on ehkä vähän väärä sana. Ennemminkin kansanjuhla tai karnevaali.

Näyttääpä vaan taas keli olevan aito juhannuskeli suomalaisittain. Eli sataa, ja niin on kylmä että hengitys höyryää. Viime vuonna oli lähes samanmoinen. Sitä edellisenä taisi olla siedettävämpää. Mutta yleensä saa Suomessa tottua kirotun kylmään keliin tähän aikaan vuodesta. No, onpahan edes valoisaa.

Ikävää vain siinä mielessä, että juhannuksenahan kaikkein mukavinta olisi olla ulkona, grillata, saunoa, uida, veneillä … kaiken tämän (saunomista lukuunottamatta) kylmä keli pilaa melko totaalisesti. Ainiin ja sitten oli vielä se heinäpellossa kieriskelykin!

Toisaalta tästä kaikesta ei jaksa ottaa enään kummoista pinnaa. Tuntuu, että kaikki ”viralliset” juhlapyhät ovat ainakin henkilökohtaisesti laimentuneet, ja todella kivaa on ihan muina aikoina. Juhannukseen tuntuu ennemminkin liittyvän pakkoja, eli pakko nähdä/polttaa kokkoa, pakko päästä saunomaan, pakko olla porukkaa ympärillä. Syystä tai toisesta nämä eivät vaan aina onnistu.

Mutta ne joille onnistuu niin ei muuta kuin perinteistä jussia ja pysykää pinnalla… Elkääkä grillatko teltassa!

Mainokset

19.06.2009 - Posted by | Yhteiskunta, Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: