Päivän pamaus

*pAm*

Lisää holhousta. Kiitos.

Meinasi losahtaa vihreät teet pöydälle luettuani nerokkaan ehdotuksen. Autoihin ja moottoripyöriin nopeudenrajoittimet, max 120 km/h. Ei jumanklavit mitä juttuja. Muutama kaahari kun ajaa sen mitä kinneristä lähtee, asetetaan KAIKILLE nopeudenrajoittimet.

Asiantuntija sanoi, että ehkä ei mene läpi, koska EU:ssa on maita joissa ”ihmisen liikkumisen vapaus on niin suuri arvo, että siihen ei haluta kajota”. Eli siis Suomessa ihmisen liikkumisen vapaudesta ei ole niin väliksi. No olipa mukava kuulla! Mihinkähän päin tästä alkaisi hankkia muuttoa jos tällaiset asiat eivät täällä ole tärkeitä!

No, tämähän pitäisi säätää koko EU-tasolla. Luojan kiitos, koska Saksassa ei tällaiset ehdotukset mene läpi. Muistakaamme, että siellä on vielä vapaan nopeuden teitä. Usein väitetään, että käytännössä tämä ei onnistu ruuhkien takia. Osittain näin onkin, mutta viimeksi itse pääsin kyllä ajamaan rapsakalla noin 160km/h keskinopeudella useamman sadan kilometrin matkan keskellä päivää. Ja toki 200km/h vauhtia pääsi kokeilemaan myös.

Toinen juttu on sitten se, että käytännössä parin sadan vauhdilla ajamisessa ei ole mitään järkeä. Nopeus on jo niin kova, että ajaminen on todella raskasta ja ihmisen huomiokyky ei tahdo enää siinä vauhdissa riittää.

Mainokset

15.06.2009 - Posted by | Liikenne, Politiikka, Yhteiskunta

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: