Päivän pamaus

*pAm*

Korttikorttikortti

Helevetin kuustoista eikö tämä korttivillitys jo alkaisi vähenemään? Tuntuu että vieläkin pahenee. Menen citymarkettiin ”Onko plussakorttia” no eipä ole. Eikä tule. Menen ostamaan rivin lottoa ”Onko Veikkauksen korttia” no ei ole eikä tule sitäkään, mikä helvetin veikkauksen kortti!? Haen videon vuokralle ”Joko sulla on tämä meidän kortti”, housut ratkesivat haen farkut KappAhlista ”Oletko tutustunut tähän meidän kanta-asiakaskorttiin”.

Perkele!

Apteekissa nyt ei kai ainakaan ole mitään kortteja. Jaa ei vai. Lomaketta käteen tungetaan ja korttia olisi tarjolla sielläkin näennäisin ja yhtä tyhjän kanssa olevin eduin. Oma korttinsa on varmasti myös lukemattomilla muilla liikkeillä. Ei tajua.

Siis minkälainen lompakko edes pitäisi olla, että siinä voisi järkevästi kantaa 10 sentin paksuista nippua muovikortteja? Itse olen yrittänyt pitää korttimäärän mahdollisimman minimissä, ja silti lompsaani ei mahdu kaikki kortit. Lompakossani on 5 paikkaa korteille.

Joku on sanonut, että ihminen ei tarvitse kuin yhden kortin, ja se on musta Amex. Viisauden sanoja. Sinne suuntaan pitänee siis pyrkiä.

Parhaimmat naurut tämän korttimanian arvostelusta antoi minulle Lidl, joka toteutti korttikampanjan tässä hiljattain. Tuotteista sai alennusta millä tahansa kortilla, vaikkapa kirjastokortilla, KELAkortilla tai joulukortilla. Juurikin näin! Mitään todellista etuahan kuluttaja ei tästä korttipelleilystä saa, koska korttien kulut on leivottu hintoihin. Plus miinus nolla.

Mainokset

09.06.2009 - Posted by | Uncategorized

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: