Päivän pamaus

*pAm*

Hullu mies tuo illin kim jonki

Ydinlataukset paukkuvat ja paska haisee! Melkoiset panokset on taas näköjään Pohjois-Koreassa päällä. Tosin sama tahtihan on jatkunut jo vuosikymmenet, vaikea nähdä mitä selvää muutosta maa pyrkii saavuttamaan tällä. Voi kuvitella, että käytännössä kaikki maan resurssit menevät suuren armeijan ylläpitoon, sekä ydin- ja rakettiteknologian kehittelyyn.

Tässä on myös syy, miksi avustuksissa kannattaa olla varsin nihkeällä linjalla. Ruoka menee kuitenkin sotilaiden suuhun ja öljy armeijan vehkeiden liikutteluun. Kansa kituu, kuten tähänkin asti. Hurjin keksintöhän Pohjois-Koreassa on jokaisessa kerrostalossa oleva ämyri, jota ei saa pois päältä. Se suoltaa sitten Juche -aatteen ja kommunismin mukaista propagandaa silloin kun maan johto parhaaksi näkee. Melkoiset on meiningit.

Homma ei ratkea, ennenkuin maan sisältä nousee kapina (ehkä uuden johdon aikana), josta tullee veristä jälkeä, tai sitten ulkopuoliset voimat pistävät hullun kuriin. Esimerkiksi Japani voisi Etelä-Korean kanssa kukistaa maan melko nopeasti jenkkien ilmatuella, mutta tähän ei ole vielä ollut pokeria. Kunhan saavat ydinlatauksen raketin päähän niin alkaa ehkä olemaan…

Mainokset

27.05.2009 - Posted by | Politiikka

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: