Päivän pamaus

*pAm*

Pro Berlusconi

Hieno mies tämä Berluscoonin Silvio. Viimeisin läppähän on jo vähän old news, mutta kun en siitä aiemmin ole kirjoitellut niin teen sen nyt. Se nyt on selvää, että paremmillakin vitseillä voisi tunnelmaa keventää kuin mitä Silvio laukoo. Mutta se on miehessä positiivista, että läppä edes lentää! Euroopassa ja ympäriinsä on ihan riittävästi kuivia, harmaita, asiallisia ja paskantärkeitä poliitikkoja, joten siinä mielessä nämä läpät ovat ihan killereitä!

Sillähän se politiikan kiinnostavuus lisääntyisi, kun olisi vähän eläväisempää sakkia siellä, siis juuri vastakohtana kaikille Tuomiojille ja Vanhasille joiden puhuessa aika pysähtyy suhteellisuusteoriaa uhmaten.

Huomataan nyt vielä sekin, että enemmän Suomesta kertoo meidän oma reaktiomme, kuin Berlusconin läpät. Jos itsetunto ja kyky ymmärtää kuittia on niin huono kui se näyttää olevan, niin se viestii juurikin nuoresta ja epävarmasta kansasta, jonka itsetunto on maan ravossa. Jos Berlusconi olisi halunnut oikeasti ja kunnolla kuitata suomalaisia, olisi siihen löytynyt kyllä paljon raskaampaakin tavaraa kuin puukirkot. Esimerkiksi länsi-Euroopan väkivaltaisin maa, itsemurhatiastojen kärjessä, puolet vuodesta säkkipimeää ja kylmää, kaukana kaikesta ja kaiken huipuksi hyvinvointisektorikin on hiljattain rankattu Italiassa paremmin toimivaksi kuin Suomessa. Että siltä pohjalta.

Mutta annetaanpa kaverillisten kuittien lentää ja piristää päivää jatkossakin, eikä loukkaannuta kuin nuhaiset kakarat.

Ainiin ja hyvää viikon alkua, nyt aurinko paistaa, nautitaan siitä 🙂

Mainokset

18.05.2009 - Posted by | Politiikka, Uncategorized, Yhteiskunta

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: