Päivän pamaus

*pAm*

Nelisilmähirviöt

Silmäklasit ovat paitsi tarpeelliset ja nerokkaat keksinnöt, myös voimakas väline osana pukeutumista. Itse olen huomannut, että en meinaa tunnistaa ihmisiä ilman laseja, jos he normaalisti pitävät silmälaseja. Toisaalta minun naamamuistini on kyllä surkean ja säälittävän välillä, joten ehkä näin tuleekin olla.

Se, mikä nyt laittoi aiheesta kirjailemaan, on tämä pukeutumisen osa-aspekti. Useat suomalaisethan ostavat ja pitävät melko neuutraaleja laseja, jotka eivät kovin suuresti muuta naamavärkin näköä. Onko se nyt sitten hyvä vain huono asia – enpä mene sanomaan. Mutta nyt on myös rohkaistumista ollut havaittavissa, ja efekti onkin varsin voimakas kun valitsee voimakkaammi muotoillut lasit ja kulkee kehyksettömien lasipäiden seassa! Heitänpä muutaman havaintoni julkisuuden henkilöiden kautta, joten on helpompi (?! 😉 ymmärtää mitä tarkoitan.

Toimittaja Petri Sarvamaa – ”Lasini saavat näyttämään minut siltä, että minulla on Unibrow”. Hmm onko se tarkoitus, vai onko hän loukannut optikkoaan, mene ja tiedä.

Kirjailija Jari Tervo – ”Olen taiteilija, näette sen laseistani”. Ehh no senverran kun hän on taiteilija, on sen jokainen tiennyt jo ilman lasejakin.

Diktaattori Kim Jong Il – ”Olen diktaattori, joten voin pitää kuinka typerän näköisiä laseja hyvänsä, eikä kukaan uskalla pilkata”. Helvetti vieköön, tämä roks 😀 Toisaalta tämä koskee enempikin hänen rahtikonttia muistuttavia aurinkolasejaan, en edes tiedä (haluaisin kylläkin) millaisia silmälaseja hän pitää.

….hmmm minun itsenikin pitäisi varmaan hankkia lasit, saas nähdä mitä tyylisuuntaa noudattelen!

Mainokset

15.05.2009 - Posted by | Uncategorized

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: