Päivän pamaus

*pAm*

Lomatauko!!! (taas :) ja läskisakko

Kylyymä iliima!!!! Kirottua. Kuukausi sitten olin Kanarialla ja siellä oli mukavan lämmintä. Mutta täällä ei meinaa kevät ottaa tullakseen oikein millään. Siispä vielä äkkilähdöllä viikoksi Turkkiin, jospa siellä olisi jo leppoisammat kelit.

Matkustamisesta tulikin mieleeni loistava uutinen, jonka hiljattain luin. Ryanair (jota suuresti propsaan) ilmoitti harkitsevansa lisämaksun perimistä suuresti ylipainoisilta matkustajiltaan! Voin kuvitella mikä älinä sosiaalisesti epäkorrektina ehdotuksena tästä nousee, mutta mielestäni idea on mitä loistavin. Lentokone kuluttaa kerosiinia painon mukaan. Jos 70kg matkustaja ja 140kg matkustaja maksavat saman hinnan, niin tilannehan on aivan perseestä. Ei tukevamman lipun nyt tarvitse tuplasti maksaa, mutta enemmän kuitenkin, asiahan on selvä kuin pläkki. Ainoa ongelma tulee siitä, mihin lihavuuden raja vedetään. Ja esimerkiksi bodarit voivat painaa julmetusti vaikka ei ole läskiä juuri ollenkaan 🙂

Hauskaa seurata meneekö tuo läpi. Lentokoneet ovat niin jumalattoman ahtaita, että ainakin todella isot ihmiset saisivat ostaa toisen paikan itselleen. Näinhän jo menetelläänkin Southwest lentöyhtiössä – asiaa. Itse olen yhden kerran istunut 6 tunnin lennon ns. valas -painoluokassa olevan henkilön kanssa ja se oli kyllä yhtä perkelettä, en meinannut mahtua ollenkaan paikalleni enää. Oma ’rajoitteeni’ koko-asioissa kun on pituus, en meinaa saada jalkojani mahtumaan mihinkään, saati sitten kun joutuu istumaan vinossa koko matkan.

Se siitä. 4.52009 jatkan rustailuani!!!!

Mainokset

24.04.2009 - Posted by | Liikenne, Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: