Päivän pamaus

*pAm*

!Loparit!

Loparit! Eikös olekin kauhia/ihana sana? Useimmiten näinä aikona kai kauhia. Kiehtova sana, koska se voi olla joko hyvä juttu tai sitten kamalimpia elämässä. Katsotaanpa, eka pallo on plussaa, toinen miinusta.

  • Otin loparit! Tämä on yleensä vapauttava, hyvä tapahtuma. Etenkin jos on uusi mukava työ tiedossa.
  • Sain loparit! Aarghh! Kauhia, ei toivottu asia. Etenkin jos on velkaa ja talous taantumassa, kuten nyt.

Toki ajan kuluessa voi käydä niinkin (ja usein kai käykin), että vaikka olisi loparit saanut tahtomattaan, niin muutaman vuoden kuluttua huomaa olevansa paremmassa tilanteessa kuin missä oli aikanaan siinä työssä mistä tuli lähtö. Vaikka se kuulostaakin kliseiseltä pusi-pusi -puheelta, niin jotain perää siinä on, että tuollainen tapahtuma on aina mahdollisuus. Mahdollisuus miettiä mikä oikeasti kiinnostaa ja mikä on mahdollista. Tai meneekö uuteen koulutukseen ja aloittaa alusta? Toki taloudellinen puoli räjähtää helposti käsiin, ja se varmasti rajoittaa hyvien puolien näkemistä. Mutta ei täällä sentään kukaan nälkään (ainakaan vielä) kuole vaikka työttömänä olisikin.

Toivottavasti alkaa jo lopariuutiset harvenemaan. Ilmassa on ollut jo paljon heikkoja positiivisia signaaleja. Pohjalla ollaan, mutta ei mennä enää alemmas. Jos on löysää rahaa, kannattaa ostaa osakkeita. Itse ostelinkin jo, halvalla lähtee!

…päivänpamaus jää nyt pääsiäistauolle pyhiksi, ja toivottaa munia ja pupuja ja rairuohoa ja lammasta ja niin edelleen. Uutta älinää luvassa taas 14 huhtikuuta!

Mainokset

09.04.2009 - Posted by | Talous, Yhteiskunta, Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: