Päivän pamaus

*pAm*

Liliuksen heiluvat pallit

Dodii, nyt meni sitten johtaja vaihtoon. Mikael Lilius poltti päreensä, sanoi valitut sanat ja sen jälkeen laitettiin uutta miestä tilalle. Ei ihan styroksia ole varmasti tuo Kuulakaan, koska voipi olla hieman luupin alla tuossa hommassa jatkossa.

Lilius pääsi käytännössä hommasta pois välittömästi, ja kunhan tilanne rauhoittuu, voi sitten katsella jatkaako töissä jossain (tai siis katsella mitä head huntereilla on tarjota) vai mitä tekee. Veneilykin on tietty ihan hyvä vaihtoehto. Tuo kohu todennäköisesti vian kasvattaa Liliuksen CV:tä, koska mankeli oli melkoisen kova, ja itse työn laatuunhan ei ole kellään ole ollut nokan koputtamista. Siis työnsä hän on kai hoitanut ihan kunnialla!

Se tässä koko sirkuksessa jäi ihmetyttämään, että mikä oli koko kohun syy. Lilius sai siis liikaa palkkaa, joka raivostutti köyhemmät kanssa-eläjät. Kukaan ei vain vielä ole määritellyt mikä on liikaa. Ja moniko voi REHELLISESTI sanoa, että jonkun euromäärän jälkeen sanoisi työnantajalle, että ”Kiitos, mutta en halua enempää palkkaa.” Taitaa harvassa olla, kun tosipaikka tulee. Siinä mielessä Liliuksen syyllistäminen joka taholta on hieman perseestä. Hänen verrokkiryhmänsä palkoissa ovat kuitenkin vastaavien suurten yritysten johtajat globaalisti, ja siinä kerhossa hänen palkkansa on kaikkea muuta kuin valtava.

Ja kuka muka jatkossa pystyy määrittelemään mikä palkka sitten Kuulalle, tai muiden valtionyhtiöiden johtajille on kohtuullinen. Kukaan ei ole tätä summaa sanonut, koska eihän se ole sanottavissa. Jos kansalta kysyy,niin jokainen euro jonka  joku tienaa yli oman tulotason, ylittää kohtuullisuuden. Näin se vaan on, kateus syö kalatkin vedestä.

Mainokset

08.04.2009 - Posted by | Talous, Yhteiskunta, Yleistä läpiskää

1 kommentti »

  1. Allekirjoitan! Lisäisin vielä sen, ettei Lilius tosiaan päättänyt itse palkkaansa, joten jos jotakuta on pakko syyllistää, niin mielummin sitten niitä poliitikkoja, jotka ovat palkkaan vaikuttaneet.

    kommentti Kirjoittanut Zacke | 08.04.2009 | Vastaus


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: