Päivän pamaus

*pAm*

Läskisotaa ja sota on kallista

Tajusin vasta eilen kuinka julmettu bisnes kaikki laihduttamiseen liittyvä on. Painonvartijat ym. firmat varmati toivovat, että rasvaa ja sokeria sisältäviä tuotteita on jatkossakin laajalti saatavilla ja ihmiset niitä ahmivat. Muuten menee bisnes alta.

Katselin ’Olet mitä syöt’ -ohjelmaa missä kaksi paisunutta emäntää yritti laihduttaa syömällä toisen ääripään ruokaa eli siemeniä ja erikoisia kasviskoktaileja. Vähän kyllä pelkään, että jos on vuosikaudet tottunut vetämään rasvaista ja makeaa ruokaa ja alkoholijuomilla huuhtomaan sen alas, on tuollainen muutos ei ainoastaan toimimaton, vaan ehkä myös vaarallinen. Ääripäästä toiseen, ei hyvä.

Näitä laihdutusbisneksen asiakkaita en oikein myöskään jaksa ymmärtää. Miksi maksaa rahaa informaatiosta, joka on jokaisen saatavilla? Itse asiassa jokaisen pitäisi tietää optimi-kulutuksensa kilokaloreissa / päivä.  Sitten jos alkaa kumpua kertyä niin syömiset laskentaan ja ei syö enempää. Kumpu laskee. Se on TODELLAKIN näin yksinkertaista. Taas jos tuohon ei itsekuri riitä, niin tuskinpa toimii muutkan kuurit tai kurssit kuin sen aikaa minkä niillä käy.

Painon pudottaminen kun on jumalattoman yksinkertainen asia. Syö vähemmän kilokaloreita kuin kuluttaa. Kilokaloreiden määrää vähennetään syömällä vähemmän vanhoja ruokia tai siirtymällä pienemmän enerigiapitoisuuden ruokaan. Kulutusta lisätään liikkumalla enemmän. Jos molemmat yhdistää, on vaikutus vielä tehokkaampi.

Miten näin yksinkertaisella yhtälöllä tehdään helvetisti rahaa? Ovatko lihavat ihmiset vieläkin yksinkertaisempia?

Mainokset

01.04.2009 - Posted by | Tuotteet ja kuluttaja, Yleistä läpiskää

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: