Päivän pamaus

*pAm*

SDP hourailee

Olipa hauskaa läppää taas Urpilaisen jutut SDP:n puheenjohtajapäivillä. Cracks me up, senverta epätodellista shaibaa. Parhaita paloja:

”Porvarihallituksen kova oikeistopolitiikka on tullut tiensä päähän globaalin talouskriisin siivittämänä. ”

  • Mitäs ihmettä milloin Suomessa on harjoitettu kovaa oikeistopolitiikkaa? Ei ainakaan 1930 -luvun jälkeen. Suomen oikeistolaisin puolue on kansainvälisesti mitaten harvinaisen punertava. Ja talouskriisillä ei ole mitään Suomen poliitikkojen (minkään puolueen) tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

”Punavihreä Suomi on hyvän työn Suomi, joka syntyy luottamuksesta, luovuudesta ja vihreästä kasvusta. ”

  • Punavihre kuulostaa kamalalta. Muuten hyvä, mutta mitä on vihreä kasvu? Puut kasvaa?

”Tutkimus, koulutus ja osaaminen ovat kansakuntamme ehdottomat kilpailuvaltit. ”

  • Suomalainen tutkimus ja koulutus on hyvä tuottamaan laajasti keskimääräisiä tuloksia. Huippu-yksikköjä laajasta ajatellen ei ole. Jos ehdottomat kilpailuvaltit ovat keskimääräisiä, niin ei hyvältä näytä.

”Vihreän teknologian kehitys voi synnyttää Eurooppaan jopa kymmenen miljoonaa uutta viherkaulustyöpaikkaa ensi vuosikymmenellä. ”

  • Viherkaulustyöntekijä!!! 😀 Hhaha tästä pisteet, loistava termi. Juu tämä on totta, pahus vaan, että vaihtoehtoisten energialähteiden käyttö on pitkälti tukiaisilla pumpattua, eli romahtaa jossain vaiheessa. Tosin tuuli- ja auronkoenergia on kehittynyt paljon, joten niiden osalta on kaupallisia mahdollisuuksia jatkossakin.

”talouskasvu luodaan ympäristö- ja ilmastoteknologian kehittämisellä. ”

  • Mitä ihmettä on ilmastoteknologia? Veikkaanpa ettei tiedä Urpilainen itsekään, mutta kuulostaahan se tyhmän korvaan hyvältä. Kun se ilmastokin muuttuu ja kaikkee.

Nojoo…. on sitä tyhmempääkin kuultu, mutta kovin ontolta kuulostaa. Ei mitään perusteluja, vain hienoja tavoitteita. Ei arvioita niiden realistisuudesta tai miten niihin päästään. Saahan sitä toivoa. Kaipaamaan jäin toivetta esimerkiksi karkkeja kasvavista pensaista, jotka eivät vahingoita hampaita. Rock on Jutta.

Mainokset

31.03.2009 - Posted by | Politiikka

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: