Päivän pamaus

*pAm*

Siittiöni huutavat armoa

Keittelin riisiä ja ajattelin pallejani. Uutta hienoa riisiä. Yksittäispakatuissa muovipusseissa on kahden annoksen riisit. Tätä pussia sitten keitetään vartti kiehuvassa vedessä, ja uaah, valmis riisi pussista suoraan lautaselle. Pirun kätevää kyllä ja hyvääkin oli. Lidlistä ostin.

Muttamuttamutta! Pakostakin aivo kysyy kiveksien puolesta, että mitähän mahtaa siitä muovipussita irrota vartin kiehutuksessa… Kumma on jos ei jokunen kemikaali irtoa. Ja maalaisjärki sanoo, että muovia ei kannattaisi syödä. Kemikaalimikstuura parhaimmillaan, varmaan vielä paremmin imeytyvässä muodossa keitettynä.

No eipä siinä, mutta huoleeni on faktapohjaa. Miesten siittiöiden elinkelpoisuus on ollut jyrkässä pudotuksessa jo pitkään, ja syyksi epäillään modernin elinympäristömme erilaisia kemikaliyhdistelmiä, joihin altistumme jatkuvasti. Kehitysmaissa ja etenkin luonnonvaraisten kansojen parissa sperma on ihan priimaa, laakista pelaa. Suomalaisilla miehillä on teollisuusmaiden asteikolla myös vielä terveet mällit, mutta jos tahti jatkuu, niin kauaa ei mene kun räkäpäitä ampuu jokainen. Kemikalien tutkimukseen pitäisi panostaa reippaasti enemmän, jotta saataisiin vaaralliset yhdisteet karsittua käytöstä. Mutta urakka on julmettu, löytyykö maksaja vasta sitten kun se on myöhäistä. Saas nähdä.

Itse en ole vielä päättänyt syönkö muovipussiriisiä vielä uudestaan. Hyvää ja kätevää se oli, mutta….. 😛

Mainokset

10.03.2009 - Posted by | Uncategorized

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: