Päivän pamaus

*pAm*

Idiootit porukat

Yleissivistys heikkenee.  Tai ainakaan sitä ei hävetä niinkuin ennen. Jos luulee, että talvisota oli 1800 -luvulla tai ei tiedä mitä lainan korot tarkoittavat niin vielä jonkin aikaa sitten tuo oli vähän niinkusta häpeämisen paikka. Nyt vaan hihitellään.

Tämä käsitys minulle on tullut Big Brother neropatteja ja missien haastatteluja seuratessa. Ehkä nuorempi sukupolvi tosiaan on pässimpää kuin ennen. Itse ainakin tuollaiset asiat tiesin vastaavassa iässä laakista, enkä muista että kukaan tutuistakaan olisi niin tietämätön ollut, ettei tuollaisia perusasioita hallinnut.

Toki nuo asiat eivät pekkäsään koulusta mieleen jää. Koulussa opetettavat asiat unohtuvat pikkuhiljaa. Mutta jos lukee lehtiä joka päivä ja muutakin, niin yleissivistys pysyy luonnostaan hyvällä tasolla. Ja lehdillä en nyt tarkoita Seiskaa ja muuta vastaavaa paskaa.

Toki en tiedä onko noin masentavan tasoinen yleissivistys uhka muuta kuin yksilölle itselleen. Minä ainakin näen moisessa porukassa reippaan ansantamahdollisuuden. Jos käsitys maailman asioista ja niiden kytköksistä toisiinsa on 5-vuotiaan tasoa, niin tyypeillehän on helppo myydä ihan mitä hyvänsä paskaa kovaan hintaan.

Helkutti, pitääkin alkaa keksimään tuotteita mitkä ei maksa paljon paskaakaan tuottaa, mutta uppoavat tähän vaahtopääsukupolveen kuin häkä. Ja onhan näitä jo, ”Tilaa nuoleva koiranpentu kännykkäsi näyttöön, vain 5 euroa!”

Näitä lisää ja rahat viisaammille, soon jämpti.

Mainokset

27.02.2009 - Posted by | Uncategorized

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: